Vacatures

Taxi Steen is een personenvervoerder die alle vormen van taxivervoer verricht. Hierbij kan je denken aan het leerlingenvervoer, luchthavenvervoer en vervoer van mensen met een functiebeperking. Wij hebben contracten met zorginstellingen, bedrijven en gemeenten en zetten hiervoor dagelijks circa 40 voertuigen in.

Wij bieden een plezierige werkomgeving die volop in beweging is en daarmee voor de nodige uitdagingen kan zorgen. De sfeer bij ons is collegiaal en informeel. Wij zijn een onderneming waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Informatie en sollicitatie

Reacties uitsluitend per mail op info@taxisteenommen.nl of post 
Taxi Steen Ommen
T.a.v. Diana Begeman
Postbus 183 
7731 GH Ommen


Vacature: Chauffeurs voor de weekenden

Oproep

Functieprofiel
Wanneer je graag als taxichauffeur in het weekend op de avonden aan de slag wilt, word je volgens een rooster, dat in onderling overleg wordt ingevuld, ingezet. Dit kan wekelijks, om de week of zelfs om de 3 weken zijn. 

Wij zijn op zoek naar mensen die minimaal 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B en een goede geografische kennis hebben van de omgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je klantvriendelijk, flexibel en stressbestendig bent. 

Functie eisen
Wij zoeken iemand die in het bezit van chauffeurspas is (voor het behalen van de pas onder aan deze pagina verdere info), die een goede geografische kennis heeft van de omgeving, die klantvriendelijk, flexibel en stressbestendig is.

Contactgegevens

Pr. Julianastraat 18 
7731 GH Ommen
e-mail: info@taxisteenommen.nl 

Tel. 0529-451724

Neem contact met ons op