Taxi Steen zoekt medewerkers. Bekijk nu onze vacatures!

Geschiedenis

Taxi Steen is een familie bedrijf dat al vele jaren actief is in Ommen, Hardenberg, Dalfsen en omgeving. In 1938 startte de heer Steen met een voertuig een vervoersbedrijfje. Hij richtte zich voornamelijk op het vervoer van personen en het zittend ziekenvervoer. De hele familie Steen is vanaf het begin werkzaam geweest bij het bedrijf en al snel groeide het uit tot een middelgrote taxionderneming.

In 1994 is het bedrijf overgenomen door een nieuwe generatie: mevrouw Begeman-Steen en haar dochter.

In al die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een vervoersonderneming die in de wijde omgeving activiteiten ontplooit. Tot de vervoersactiviteiten behoren vervoer voor bedrijven en instellingen, leerlingenvervoer, zorgvervoer, rouwvervoer, luchthavenvervoer en straattaxivervoer.

Op dit moment zijn er ongeveer 50 chauffeurs werkzaam bij Taxi Steen, die dagelijks vele rit opdrachten verzorgen in het Overijsselse land maar ook ver daar buiten. Het wagenpark bestaat uit een veertigtal taxi’s, personenbusjes en rolstoelbussen.

Taxi Steen is nog steeds een echt familiebedrijf, dat kwaliteit en persoonlijke benadering van de passagier hoog in het vaandel heeft staan.

We zien u graag terug in een van onze auto’s

Contactgegevens

Pr. Julianastraat 18 
7731 GH Ommen
e-mail: info@taxisteenommen.nl 

Tel. 0529-451724

Neem contact met ons op